Rødbetsalat

Skriv inn undertittel her

Ingredienser
En porsjon paideig til en rund form ca 28 cm.
Du kan lage selv eller kjøpe ferdig.
To poser á 200g med fersk (vasket) spinat.
En stor purreløk
En pakke feta
5 egg
120g hvitost
Ekstra virgin olivenolje
Tørkede krydder: oregano, basilikum, timian, rosmarin, salt og pepper

Fremgangsmåte
* Kle formen med paideigen. * Den ferdige trenger ikke forsteking. * Varm olivenolje i en panne og stek purreløken lett. * Varm olivenolje og stek/damp spinaten. Det kan virke mye, men den reduseres kraftig når den blir varm og myk. * Bland purreløk, spinat, krydder og feta, og ha i formen. Vær litt forsiktig med salt, siden feta allerede er salt. * Visp eggene lett, ha i salt og pepper. * Dryss med revet hvitost og oregano, og hell forsiktig over. * Stek i ovn i 200 C i ca 25 min, til osten har fått en fin farge